top of page

LUNCH

JACK'S TO SHARE

 

zeeuwse oesters (4stuks) – citroen 16

pastilla met kip – amandel – labneh – mosterdsla 18

artisjok – bleu-cheese dressing 16

foie gras – kramiek – chutney van appel – gel van muscat 18

pata negra “bellota” 28

sardienen ‘don reinaldo’ – limoen – grof zout – zuurdesembrood 22

gefrituurde mini octopus – huisgemaakte tartaarsaus 18

L'EGOISTE

ceasar salade met gegrilde kip – gefruite kappers – gepocheerd ei – croutons 25

salade met asperges – spinazie – radijs – mousseline – cranberries 24

linguini vongolé – groene kruiden – look 25

pappardelle carbonnara met panchetta – parmezaan – bieslook 22

rigatone met ragout van kalf – gegrilde bimi parmezaan 23

reeburger met chevreuil saus – confit d’onion – pas de rouge – pommes pont neuf 26

rundstartaar à jack – pommes pont neuf 26

croque mr. jack – mosterd – rucola salade 15

MENU TO SHARE - 2 personen - 55 pp 

pizza blanche

gelakte iberico-ribbetjes

gefrituurde mini octopus

linguini vongolé

of

rundstartaar à jack

wafel

of

stoute chocoladetaart

 

 

DESSERT

panna cotta van vanille - gemarineerde rabarber - speculoos crumble - piment d'espelette 10

wafel - vanilleroom met limoen 12

coupe vanilla of mokka - dulce de leche - geroosterde amandelen 12

espuma van crème catalana - kruigige peer - pecannoten 12

stoute chocoladetaart - amarena kers - roomkaas crème 12

bottom of page