LUNCH
JACK'S TO SHARE
zeeuwse oesters (4stuks) – citroen 16
pastilla met kip – amandel – labneh – mosterdsla 18
artisjok – bleu-cheese dressing 16
foie gras – kramiek – chutney van appel – gel van muscat 18
pata negra “bellota” 28
sardienen ‘don reinaldo’ – limoen – grof zout – zuurdesembrood 22
gefrituurde mini octopus – huisgemaakte tartaarsaus 18
L'EGOISTE
ceasar salade met gegrilde kip – gefruite kappers – gepocheerd ei – croutons 25
salade met asperges – spinazie – radijs – mousseline – cranberries 24
linguini vongolé – groene kruiden – look 25
pappardelle carbonnara met panchetta – parmezaan – bieslook 22
rigatone met ragout van kalf – gegrilde bimi parmezaan 23
reeburger met chevreuil saus – confit d’onion – pas de rouge – pommes pont neuf 26
rundstartaar à jack – pommes pont neuf 26
croque mr. jack – mosterd – rucola salade 15
MENU TO SHARE - 2 personen - 55 pp
pizza blanche
gelakte iberico-ribbetjes
gefrituurde mini octopus
linguini vongolé
of
rundstartaar à jack
wafel
of
stoute chocoladetaart
DESSERT
panna cotta van vanille - gemarineerde rabarber - speculoos crumble - piment d'espelette 10
wafel - vanilleroom met limoen 12
coupe vanilla of mokka - dulce de leche - geroosterde amandelen 12
espuma van crème catalana - kruigige peer - pecannoten 12
stoute chocoladetaart - amarena kers - roomkaas crème 12