top of page

DINNER

JACK'S TO SHARE

zeeuwse oesters (4stuks) – citroen 16

foie gras – kramiek – chutney van appel – gel van muscat 18

pata negra “bellota” 28

artisjok – bleu-cheese dressing 16

sardienen ‘don reinaldo’ – limoen – grof zout – zuurdesembrood 22

gefrituurde mini octopus – huisgemaakte tartaarsaus 18

pan con tomate – stracciatella di bufala – kaviaar van aubergine 16

crunchy sushi-roll met krab surimi – wasabi mayo – gel van soja-saus 18

charcuterie plank – coppa belgasconne – secreto °7 – pastrami – huisgemaakte pickels 12

warme camembert – gel van kweepeer 16

gelakte iberico-ribbetjes – chinese kool – wortel – rode ui – koriander – rode chili 15

pizza blanche – truffel – rucola/mosterdsla – parmezaan 12

L'EGOISTE

rundstartaar à jack – pommes pont neuf 26

ceasar salade met gegrilde kip – gefruite kappers – gepocheerd ei – croutons 23

salade met asperges – spinazie – radijs – mousseline – cranberries 24

linguini vongolé – groene kruiden – look 25

rigatone met ragout van kalf – gegrilde bimi – parmezaan 23

pappardelle carbonnara met panchetta – parmezaan – bieslook 22

reeburger met chevreuil saus – confit d’onion – pas de rouge – pommes pont neuf 26

MENU TO SHARE - 2 personen - 55 pp

pizza blanche

gelakte iberico-ribbetjes

gefrituurde mini octopus

linguini vongolé

of

rundstartaar à jack

wafel

of

stoute chocoladetaart

 

 

DESSERT

panna cotta van vanille - gemarineerde rabarber - speculoos crumble - piment d'espelette 10

wafel - vanilleroom met limoen 12

coupe vanilla of mokka - dulce de leche - geroosterde amandelen 12

espuma van crème catalana - kruigige peer - pecannoten 12 

stoute chocoladetaart - amarena kers - roomkaas crème 12

bottom of page